NEI Basisopleiding

In de basisopleiding ga je leren hoe de spiertest werkt. Je leert met andere deelnemers in de praktijk door op elkaar te oefenen. Heel waardevol, want daarmee ga je dus ook direct voor jezelf blokkades wegnemen.

We gaan in deze 3 lesdagen een stukje theorie doornemen maar zijn ook vooral praktijkgericht bezig. Je leert deze methode het beste door het veel te doen.

We gaan in stappen door het testprotocol heen. Na deze 3 dagen weet je hoe je iemand anders kan testen. Hoe je de onderliggende emoties kan opsporen en de blokkade weg kan nemen. Na de basisopleiding kan je in je eigen omgeving aan de slag met het uitvoeren van NEI sessies. 

 

Deze 3 dagen zal je al veel oefenen met andere deelnemers. In je eigen omgeving zijn er vaak om genoeg te vinden waar je op mag oefenen. Ook is het natuurlijk mogelijk om vanuit de lesdagen met een andere deelnemer contact te leggen om op elkaar te oefenen en elkaar te ondersteunen. Het plannen van een 'terugkomdag' is ook mogelijk. Daarin kan je anderen ontmoeten om te oefenen en van elkaar leren.

Uiteindelijk ga je de methode eigen maken en zal je zien dat het uitvoeren van een NEI-sessie je tweede natuur zal worden. 

 

In de opleidingsdagen, maar ook zeker daarna is er ruimte om al je vragen te stellen en op deze manier kunnen andere deelnemers er ook nog van leren.

Naast deze dagen is het voor jezelf prettig om thuis ook te blijven oefenen. De laatste dag zal bestaan uit het geven van een volledige sessie aan een andere deelnemer. Je kan dit in de praktijk uitvoeren en kan na de sessie uitleg geven over je bevindingen en de uitkomsten van de sessie. 

Na het afronden van deze dagen ontvang je een certificaat van deelname.

 

De basisopleiding is voor iedereen die in zijn/haar omgeving NEI wil kunnen toepassen. In het gezin, familie- en vriendenkring