NEI vervolgopleiding- verdieping

Wil jij NEI als professional in gaan zetten? Of deze methode toevoegen in je eigen praktijk?

Dan is er ook de vervolgopleiding. Deze gaat dieper in op verschillende thema's en hier leer je nog meer tools om in te zetten. De vervolgopleiding is extra verdieping in de methode. Je leert hier hoe je nog veel meer verschillende dingen uit kan testen en daarmee ook meer mee kan geven in en na een sessie. Er zijn verschillende andere tools en protocollen die hier aan bod komen. Zo leer je bijvoorbeeld ook hoe je kinderen (of zelfs dieren) kan testen en via andere personen iemand kan testen. (Voedings)middelen, allergieën etc. testen. Er zijn extra oefeningen opgenomen in het vervolg om mee te kunnen geven na een NEI sessie.

Naast het spiertesten kan je ook kennis maken met andere meetinstrumenten (Biotensor)

Je krijgt meer tips en ondersteuning hoe je met een coachende rol de NEI sessies kan begeleiden.

Wil je dus echt starten als NEI therapeut/coach en sessies in de praktijk aan gaan bieden is dit stukje verdieping noodzakelijk. Ook in het vervolg gaan we in 3 dagen de extra protocollen doornemen en oefenen met andere deelnemers. Er zal een extra dag gepland worden in overleg waarin je kan oefenen en al je vragen kan stellen. Deze dag is als extra begeleiding voor alle deelnemers van de opleiding. Daarnaast ben je natuurlijk altijd welkom met al je vragen.

 

Ga jij deze mooie methode inzetten in jouw eigen praktijk? Of ga je een eigen praktijk starten? Met de NEI methode zal je jong en oud gaan helpen , waardevolle inzichten meegeven en fysieke en mentale klachten laten verminderen of verdwijnen.

 

De opleiding is beoordeeld en goedgekeurd door de Vereniging van NEI Therapeuten. Na het afronden van de opleiding is er de mogelijkheid om lid te worden van de beroepsvereniging. Voor alle voordelen van dit lidmaatschap kan je kijken op de website: www.vvnt.nl