Karin Gotink- NEI therapeut 

Mijn naam is Karin! Inmiddels heb ik al een tijdje mijn eigen praktijk aan huis in Hengelo (Gelderland) In mijn praktijk kan je terecht voor NEI sessies en heb ik daarnaast nog meerdere holistische behandelmethoden in mijn aanbod.

NEI is voor mij een mooie manier om snel en effectief resultaten te behalen bij jong en oud. Het blijft bijzonder wat deze methode kan veranderen! Te mooi om niet door te geven! Het zou zo mooi zijn om niet onze klachten te onderdrukken maar om op te sporen waar de klachten vandaan komen. Deze emotionele (onverwerkte) emoties op te sporen en op te lossen! Meer naar ons lichaam luisteren en ons bewust worden van de onderliggende oorzaak.

In de opleidingen neem ik je mee in de werking van het bewuste en onbewuste brein, hoe je hersenhelften beter samen kunnen werken en hiermee emoties beter verwerkt kunnen worden.  Deze methode is zeer praktisch en makkelijk in te zetten. 

De basisopleiding is heel erg geschikt om te gebruiken in eigen omgeving. De vervolgopleiding is voor iedereen die hier verdieping in zoekt en wanneer iemand NEI in wil kunnen zetten in eigen praktijk. In deze vervolgopleiding worden verschillende thema's en oefeningen toegelicht.

Deze tools kan je simpel en altijd toepassen in je dagelijkse leven.

In kleine groepjes gaan we samen door de lessen. Een mooie combinatie van theorie en ook veel oefenen in de praktijk. Er is veel ruimte voor begeleiding en ik sta ook na de opleiding nog voor je klaar.  Ik kijk er naar uit om je te kennis te laten maken met NEI!